UNIDENT PREMIUM
  • Nume: UNIDENT PREMIUM
  • CUI: 18807659
  • Registrul comerțului: J36/322/2006
  • Domeniu de activitate: Servicii medicale / Medicina Dentara
  • Produse şi servicii:
    Stomatologie
Informații generale
  • Anul înființării: 2006
  • Management
    • Luca Petronela Medic Stomatolog / Manager General Unident
    • Luca Nicolae Manager Executiv
    • Banu Valentina Manager Operational
  • Sediul central: Tulcea, Strada Toamnei nr. 7 A
  • Contact:
    Presă
    Dr Luca Petronela
    petronela.luca@unident.ro
    0742302730

    Relaţii cu publicul
    Valentina Banu
    valentina.banu@unident.ro
    0721367407

Prezentarea companiei

UNIDENT- Top 8 Romania. Un brand premium care nu face compromisuri.

Unident Group este un brand medical premium, a carui viziune, misiune si valori  l-au pozitionat pe locul 8 in Topul National al clinicilor dentare din Romania.

Prima clinica Unident a fost infiintata in anul 2000, la Tulcea, de catre fondatoarea si CEO Unident - Dr.Petronela Luca, Doctor in Stiinte Medicale, medic cu experienta in Implantologie Orala si Parodontologie.

Incepand cu anul 2017 Unident s-a extins la nivel national, astazi avand reprezentanţe în patru regiuni geografice ale Romaniei, in Dobrogea, Moldova, Muntenia si Transilvania, in orasele: Tulcea, Galaţi, Buzău şi Braşov, iar planul de extindere vizeaza zonele de interes turistic si pacientii care vin pe segmentul de turism medical, dar si orasul Bucuresti.

Investitiile continue si precoce in digitalizare, precum si utilizarea tehnologiilor viitorului pentru obtinerea succesului tratamentelor au facut ca brandul sa fie recunoscut la nivel national si sa existe o cerere crescuta pentru serviciile marca Unident din partea pacientilor aflati in alte regiuni ale tarii, dezvoltandu-se astfel, organic, un segment de turism medical national.

,,De peste douăzeci de ani punem focus pe acordarea de servicii medicale premium, realizate cu ajutorul tehnologiilor viitorului, oferind solutii complete de tratament, pentru toti membrii familiei. Tehnologiile inovatoare vin sa suplimenteze experienta profesionala si daruirea medicilor, clinicile fiind dotate cu scannere intraorale si faciale, tomografe 3D, aparate de anestezie computerizate sau fara ac, lasere performante, imprimante 3D si roboti  pentru frezarea coroanelor dentare, tehnologii digitale care analizeaza ocluzia dentara sau masoara pungile parodontale. Anul 2022 a constituit apogeul investitiilor in digitalizare si automatizare, cu scopul obtinerii  performantei actului medical si a satisfactiei pacientilor, acestia beneficiind de cele mai inovatoare solutii de tratament, pentru salvarea dintilor.,,

                                      Dr. Petronela Luca, Manager General Unident Group

Fiind primele clinici avizate pe segmentul Anestezie si Terapie Intensiva, in cele patru orase se poate spune ca Unident este un promotor si pune intotdeauna pacientii pe primul loc, oferind servicii de analgosedare, inhalosedare si chiar sedare prin hipnoza. Pacientii mici si mari care au frica de medicul dentist, pacientii care au  nevoie de tratamente complexe sau pacientii cu dizabilitati sunt tratati cu succes in Clinicile Unident.

 

In 2020, in plina pandemie, pentru o comunicare facila, noncontact, dar si pentru a inlatura teama la dentist, Unident a fost prima clinica din Romania care a investit si a dotat toate clinicile cu cei mai empatici roboti umanoizi - Pepper, care pentru prima data in lume, au fost dezvoltati sa vorbeasca limba romana cu pacientii sai.

Unident Group detine 4 Clinici Dentare Premium, 3 Centre de Radiologie Dentara Digitală 3D, un Laborator Dentar Digital, 2 centre de Oxigenoterapie Hiperbară şi 4 Centre de Educaţie Medicală Continua, care sunt dedicate excelenţei în medicina dentară.

Prin dezvoltarea Centrelor de Educatie Medicala Continua Unident vizeaza sa sporeasca calitatea serviciilor medicale stomatologice la nivelul Clinicilor Unident, dar si la nivel national, prin cresterea performantei profesionale a medicilor dentisti, cat si a asistentilor medicali si a tehnicienilor dentari.

Echipa numără peste 80 de membri care sunt pregătiţi continuu pentru a obţine cele mai bune rezultate, de fiecare dată, pentru toţi pacienţii Unident. Eforturile susţinute depuse de-a lungul timpului au făcut ca peste 45.000 de pacienţi să aibă încredere în serviciile Unident şi multi să-i recomande.

,,Punem accent pe informarea pacientilor in vederea constientizarii impactului sanatatii orale asupra sanatatii intregului organism si afectarea calitatii vietii acestora. Misiunea noastra nu este doar sa tratam pacientii, ci ne-am propus sa prevenim afectiunile dentare, sa monitorizam atent pacientii si sa facem educatie sanitara prin cat mai multe mijloace. Digitalizarea si aportul A.I ne face aceasta sarcina mai usoara, astfel dezvoltam continuu Aplicatia mobila,,My Unident,, care vine in sprijinul pacientilor cu informatie in timp real, asigurandu-le accesul facil la serviciile noastre, la informatie medicala valoroasa si la interactiunea rapida cu echipa Unident.,, DR  P. L.

In primele 5 luni ale anului 2023 Unident Group prezinta consolidat o crestere a numarului de pacienti cu 55 % si o crestere a cifrei de afaceri cu 35 % fata de anul precedent, avand stabilite ca obiective strategice  cresterea performantei actului medical si imbunatatirea experientei pacientilor in clinicile si centrele de radiologie.

Inca din 2020 Unident vine in sprijinul pacientilor oferindu-le Pachete de tratament inovatoare, premium, la preturi avantajoase, astfel facilitand accesul cat mai multor pacienti la servicii medicale premium.

Unident si-a propus să depăşeasca mereu aşteptările pacienţilor, oferind servicii medicale inovatoare, la standarde premium, în deplină siguranţă şi confort.

Innovative treatment solutions for you

 

 

Structură acționariat

Acționari Procent
Dr Luca Petronela 100,00%

Date financiare

An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2022 16.019.510 lei 1.745.159 lei 35
2021 10.834.487 lei 790.045 lei 42
2020 9.960.682 lei 2.797.936 lei 34
2019 9.326.393 lei 2.375.467 lei 35
2018 6.275.209 lei 2.489.422 lei 18
2017 3.667.627 lei 867.684 lei 11
Sursa: Compania