Oscar Downstream S.R.L
  • Nume: Oscar Downstream S.R.L
  • CUI: 13991630
  • Registrul comerțului: J23/492/2001
  • Domeniu de activitate: Distributie de carburant B2B si B2C prin brandul de retail RO, statii partenere
  • Produse şi servicii:
    carburanti (motorina si benzina) standard si aditivati
Informații generale
  • Anul înființării: 2001
  • Sediul central: Eminescu Office, Etajul 6, Strada Mihai Eminescu nr. 108-112, 020082, Sector 2, Bucureşti
  • Contact:
    Presă
    Cristina Dumitrascu
    cristina.dumitrascu@oscars.ro
    0735.035.025
    Marketing Manager

    Relaţii cu publicul
    Oscar Downstream S.R.L.
    office@oscars.ro
    021-318.26.22/021-310.25.23
    www.oscars.ro
Linkurile companiei

Prezentarea companiei

Din 2001 oferim solutii personalizate partenerilor nostri: firme de transport, constructii, fermieri, agricultori sau orice alt tip de afacere. Am reusit asta pentru ca, pe langa statutul de client, pentru noi, fiecare companie care apeleaza la serviciile si solutiile noastre devine partener. Impreuna am gasit de fiecare data solutii adaptate fiecarui tip de afacere, pentru a optimiza resursele si pentru a controla consumul. Nu ne-am limitat nicio clipa la solutia cerere-oferta, ci am creat servicii integrate si moderne pentru solutii clare si sustenabile.

 

Portofoliul OSCAR include in principal furnizarea de motorina prin utilizarea unor canale de distributie variate: vanzare en-gross, statii de incinta OSCAR DIESELpoint si carduri de flota OSCAR disponibile in reteaua de statii OSCAR: DIESELpoint Access si RO concept OSCAR. De-a lungul timpului am completat portofoliul cu benzina, bitum si lubrifianti.

 

RO concept OSCAR reprezinta un pas natural al intrarii OSCAR in retailul de carburant. OSCAR a dezvoltat RO, un brand gandit sa vina in completarea retelei DIESELpoint Access, cu servicii si produse suplimentare integrand in reteaua actuala un nou concept de benzinarii ce foloseste lantul logistic integrat al OSCAR.

 

RO este o statie moderna in pas cu nevoile soferului. Drumul bun incepe cu tine - este promisiunea noului brand. Cand pornesti la drum, ai nevoie de un prieten de nadejde pe care sa te bazezi in orice situatie: sa-ti ofere un carburant de calitate, o cafea si o vorba buna

 

Bazandu-ne pe o infrastructura logistica moderna si extinsa ce include o retea de depozitare proprie si o flota moderna de 77 autocisterne, OSCAR susţine promisiunea de calitate facuta partenerilor sai. Experienta acumulata, cunoasterea profunda a cerintelor pietei, orientarea spre dezvoltarea de solutii personalizate si un flux controlat prin lantul logistic integrat, dau certitudinea ca produsul dorit este disponibil la calitatea ceruta, la locul si timpul promis.

 

Suntem astazi cea mai mare companie petroliera independenta distribuitoare de carburant din Romania.

 

Sursa: Compania