Danubius Exim SRL
  • Nume: Danubius Exim SRL
  • CUI: RO6386718
  • Registrul comerțului: J40/19406/1994
  • Domeniu de activitate: Vanzare cu ridicata al altor masini si echipamente de birou
  • Produse şi servicii:
    echipamente fiscale, echipamente bancare, periferice si consumabile
Informații generale
  • Anul înființării: 1994
  • Management
  • Sediul central: Str. Vasile Gherghel nr.12, sector 1, Bucuresti
  • Contact:
    Relaţii cu publicul
    Ruxandra Chiran
    pr@danubius-exim.ro
    0732404204
    Str. Vasile Gherghel nr.12

Prezentarea companiei

Danubius este una dintre primele companii care au pus bazele şi au consolidat piaţa echipamentelor fiscale, cu o experienţă de peste 25 de ani. Danubius gândeşte spre viitor şi spre soluţii care aduc valoare companiilor şi economiei locale. Danubius Exim are un portofoliu bogat de produse, cum ar fi POS all-in-one, maşini de numărat bani, POS Bancar, cântare electronice care pot fi conectate la aparatele de marcat, precum şi soluţii de vânzare şi gestiune şi aplicaţii care se adresează tuturor categoriilor de clienţi şi domenii.

 

Suntem reprezentanţi oficiali şi deţinem toate avizele de distribuţie şi service pentru casele de marcat şi imprimantele fiscale Datecs în România din 1996. Cunoscute pentru faptul că încorporează componente japoneze Citizen de calitate şi fiabilitate recunoscută la nivel mondial, echipamentele Datecs sunt cele mai apreciate de comercianţii români. Misiunea companiei de a fi mereu pionier în informarea, educarea şi digitalizarea domeniului fiscal local ne-a confirmat mereu poziţia de lider de piaţă în cei peste 25 de ani de activitate. 

Oferim soluţii complete pentru operatorii economici mari, mici şi mijlocii, precum soluţii de inventariere, tehnologii speciale pentru curierat, retail, transport, ticketing, comerţ ambulant şi multe altele. Echipamentele distribuite răspund nevoilor generate de dimensiunea fiecărei afaceri în parte precum şi de domeniul de activitate, răspunzând nevoilor generate de dimensiunea şi domeniul de activitate.

 

Generatiile noi de case de marcat din portofoliul Danubius Exim sunt prevăzute cu posibilitatea de a fi conectate prin Bluetooth la PC sau la smartphone (cu sistem de operare iOS sau Android). Pentru fiecare astfel de echipament oferim suport tehnic specializat şi asistenţă tehnică tuturor clienţilor care încheie cu noi contracte de service pentru echipamentele deţinute. Reţeaua noastră de peste 310 distribuitori asigură acoperirea acestor nevoi la nivel naţional şi investigarea potenţialelor îmbunătăţiri cu care putem contribui la activitatea operatorilor economici din România. 

Structură acționariat

Acționari Procent
VELIN GANEV 90%
NADEJDA GANEVA 10%
Sursa: Compania