DAISY TECH
  • Nume: DAISY TECH
  • Domeniu de activitate: Producţie
  • Produse şi servicii:
    echipamente de vânzare cu amănuntul (case de marcat, imprimante şi POS-uri fiscale, echipament POS, cântare electronice)
Informații generale
  • Anul înființării: 1996
  • Management
    • Ivailo Velev owner
    • Lyubomir Gerasimov CEO
  • Sediul central: str Tintiava nr 15-17, 1113 Sofia, Bulgaria
  • Contact:
    Presă
    Mihaela Tudor
    mihaela@tudor-communication.ro

    Relaţii cu publicul
    Florin Băjan
    office@zeusservice.ro

Prezentarea companiei

Daisy Tech este cel mai mare producător şi integrator de soluţii complete de echipamente de vânzare cu amănuntul care cuprind ultima generaţie de case de marcat, imprimante şi POS-uri fiscale, echipament POS, cântare electronice în Europa de Sud-Est.

Produsele se disting prin înaltă calitate şi preţuri competitive, ceea ce face din  Daisy Tech partenerul de afaceri preferat, atât în România, cât şi în străinătate.

Daisy Tech desfăşoară activităţi comerciale la nivel internaţional, fiind prezentă în ţări precum Bulgaria, Cehia, Serbia, Macedonia, România, Ucraina, Kazahstan, Siria, Kenya, Etiopia, Africa de Sud, Bangladesh.

Daisy Tech dezvoltă produse noi tot timpul. Este prima companie din lume care a implementat aşa-numitele case de marcat a treia generaţie cu GPRS integrat şi conexiune criptată directă către agenţia fiscală locală.

Daisy Tech are trei fabrici de producţie în Bulgaria cu peste 500 de angajaţi şi o capacitate de producţie lunară de peste 100 000 buc. Calitatea procesului de producţie este garantată de standardul ISO 9001 versiunea 2008, standard care este respectat cu stricteţe în cadrul companiei în ultimul deceniu.

În România, casele de marcat Daisy sunt puse în vânzare prin distribuitorul Zeus Service la cel mai bun preţ şi cea mai înaltă calitate. Dispozitivele fiscale au caracteristici tehnice de top, wi-fi şi bluethooth incluse, baterie incorporată, port USB universal, design atrăgător şi compact, ceea ce le face potrivite pentru orice tip de afacere.

Cele 4 case de marcat fiscale comercializate de Daisy Tech în România şi avizate conform noilor reglementări sunt: Perfect M, Compact M, Compact S, eXpert SX. Toate aceste modele sunt echipate cu dispozitivele necesare de conectare la distanţă cu serverele ANAF nemaifiind necesară adăugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate.

Structură acționariat

Acționari Procent
Ivailo Velev 90%
Lyubomir Gerasimov 10%

Date financiare

An Capital social Cifră de afaceri Profit net Număr de angajaţi
2018 141.000.000 lei 85
2017 117.500.000 lei 85
Sursa: Compania