Un start-up pe zi
Un start-up pe zi: Trei tineri din Cluj au pus pe picioare un restaurant cu paste „to go“ şi au ajuns la afaceri de 120.000 de euro
Originari din Satu Mare, Lucian Manta, Vlad Laptes şi Carmen David, trei tineri veniţi la facultate în oraşul Cluj-Napoca, au pus pe picioare un restaurant cu paste „to go“ în 2014, cu...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.