Un start-up pe zi. Mădălina Toma şi Cristina Chiriţă, două antreprenoare au investit 80.000 euro într-un restaurant cu mâncare organică şi vor afaceri de 100.000 euro după primul an de activitate

Restaurantul Avido înregistrează un bon mediu de aproximativ 45 de lei. Mădălina Toma şi Cristina Chiriţă, două ti­nere din Buzău, au investit aproape 80.000 de euro în...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.