Un start-up pe zi. Elena Vasile cu măcelaria Abruzzo mizează pe afaceri de 50.000 de euro
Bucureşteanca Elena Vasile s-a inspirat din vacanţele în Italia şi a pus pe picioare o măcelărie cu produse din carne ecologică, preparate tradiţionale italieneşti şi româneşti, iar...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.