Un turist plăteşte un preţ mediu de 434 lei pe noapte la un hotel în România, cu 5,7% mai mult faţă de anul trecut. Bucureştiul, unde se află cele mai multe hoteluri de patru şi cinci stele, trage în sus preţul mediu înregistrat la nivel naţional pentru serviciile hoteliere
Un turist care se cazează la un hotel în România plăteşte, în medie, 434 lei pentru o noapte de cazare, în creştere cu 5,7% faţă de anul anterior, potrivit informaţiilor CoStar, un...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Business sportiv. Domeniul schiabil din România, care are o lungime totală de 228 de kilometri, se dezvoltă într-un ritm foarte lent. În ultimul an, doar 27 de kilometri au fost certificaţi ca pârtii de schi în staţiunile montane
- Via Transilvanica. Oana Frenţiu, producător de cosmetice naturale din Caraşova, jud. Caraş-Severin: Banatul este în marea lui parte rural, iar majoritatea oamenilor au plecat în străinătate. Via Transilvanica le poate oferi localnicilor o posibilitate de
- Dragos Dobrescu, investitor imobiliar care deţine mai multe terenuri în Bucureşti, şi omul de afaceri George Toader vor să dezvolte proiectul DraculaLand, o investiţie privată de peste 1 miliard de euro
- Raiffeisen Bank: Românii se pregătesc pentru sărbători mai scumpe decât anul trecut, iar 41% au în plan un buget de 500 - 1.000 lei, din care 25-50% merg spre cadouri
- De ce a renunţat un antreprenor la ambiţia de a dezvolta o cramă industrială, inspirându-se din modelul francez? Acum produce vin de pe 19 hectare şi aruncă jumătate din struguri