Hotelul Europa din Eforie Nord, deţinut de compania ANA Hotels, a fost renovat printr-o investiţie de peste 14 mil. euro, iar din 16 aprilie va putea găzdui primii turişti. George Copos, proprietarul ANA Hotels: Este cel mai amplu proiect de modernizare a hotelului în cei peste 20 de ani ai săi sub brandul ANA Hotels
ANA Hotels Europa dispune de 221 camere, toate cu vedere la mare, un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, o grădină de 30.000 mp, un centru de conferinţe de 900 de mp şi centrul de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Claudiu Aron vrea să aducă turişti japonezi şi chinezi la hotelul Alpin din Poiana Braşov
- Antreprenori locali. Complexul hotelier Alpin din Poiana Braşov, controlat de Claudiu Aron, afaceri de 66,5 mil. lei în 2023, în creştere cu 22%. „Aeroportul din Braşov va susţine creşterea businessului. Discutăm cu agenţii de turism din străinătate pentr
- Investiţie degeaba? Aeroport modernizat, fără curse: Aeroportul Tulcea, poarta de intrare în Delta Dunării, la final cu investiţia de 180 mil. lei în modernizare, dar cu zero zboruri: „Războiul de la graniţă ţine departe operatorii. Din septembrie am put
- Bulgaria: criza de personal ameninţă hotelurile de pe litoral în viitorul sezon estival
- INTERVIU. Un nou jucător important se conturează pe piaţa de restaurante: Care e povestea Tomcat Hospitality, un grup cu circa 40 de restaurante sub branduri precum Treevi Pizza al Taglio, Fabrica de Ciorbe sau Sagakura?