Daniel Ben Yehuda, şeful hotelului de cinci stele Sheraton din Bucureşti. Până acum am reuşit să avem 10% creştere. Am modernizat restaurantul şi vom începe renovarea camerelor la final de an. Compania a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 59,4 mil. lei, plus 12% şi a avut un profit net de 6,8 mil. lei

♦  Segmentul de food & beverage aduce 40%. A investit 100.000 de euro în modernizarea restaurantului Benihana pe care îl redeschide în septembrie. Hotelul de cinci stele Sheraton...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.