Untul, care costă circa 100 lei/kg, e ţinut cu „cheie“ în supermarketuri
♦ Analist economic: „Pentru o parte din populaţie supermarketurile sunt ca nişte muzee, iar la muzee întotdeauna există tentaţia de a pune mâna pe un produs valoros“.
În...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ce se va întâmpla cu preţurile la alimentele de bază? Premierul Bolojan nu mai vrea să plafoneze adaosul comercial de la 1 octombrie, dar PSD susţine că fără această măsură inflaţia va urca la 14% în decembrie. Ce spun producătorii şi retailerii?
- ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar şi UniCredit Bank. Reţeaua Sofiaman, ajunsă la 20 de unităţi, continuă expansiunea. Florin Cucu, acţionar: Anul acesta, deschidem patru magazine. Ne dorim câte unul în fiecare reşedinţă de judeţ
- Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Cum a ajuns Albu Bretzels din Suceava de la un mic chioşc în care vindea covrigi la afaceri de 2,6 mil. lei şi şapte simigerii
- Afaceri de la zero. Cristian Dragu şi-a dorit să pună în valoare meşteşugul local şi moştenirea primită de la bunici şi a lansat Distil Art, o distilerie artizanală în Ţinutul Buzăului
- Cine câştigă când fermierii români pierd? Recolta de prune este cu cel puţin 20% mai mică. „Importăm şi prune şi magiun“. Îngheţul târziu a lovit România în 2025 şi i-a lăsat pe fermieri cu o recoltă de prune cu cel puţin 20% mai mică şi fără despăgubiri