ZF Live. Marinela Dura, country manager Kwizda Agro Romania: În ultimii 10 ani, în agricultura românească s-au făcut progrese importante, precum creşterea producţiilor medii, mărirea suprafeţei de cultivare sau sporirea încrederii fermierilor de a investi în culturi mai delicate
Experţii tehnici susţin că solul din România este unul dintre cele mai fertile din lume, iar investiţiile majore ar trebui să meargă către produse de calitate şi sisteme de irigaţii....Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Interviu Adrian Simionescu, Estee Lauder România: În 2021 aducem branduri noi pe piaţă, dezvoltăm magazine monobrand online şi ne extindem în offline cu magazine multibrand
- Primul semnal pozitiv: NEPI-Rockcastle demarează extinderea de la Promenada Mall din Floreasca. Lucrările demarează astfel la aproape şapte ani de când NEPI-Rockastle a cumpărat mallul de la Raiffeisen Evolution
- Adrian Ariciu, CEO al Metro: Metro România a beneficiat în această perioadă de creşterea importanţei magazinelor de proximitate, ceea ce a contribuit la o accelerare a afacerii cu clienţii revânzători
- ZF Live. Ionuţ Georgescu, Fepra International: Colectarea selectivă trebuie să existe. Până nu ajungem să avem minim trei coşuri de deşeuri acasă şi salubristul nu vine cu trei maşini diferite să le colecteze, nu vom putea vorbi de un mediu curat
- Afaceri de la zero. Florentin Drăgoiu găteşte produse tradiţionale româneşti după reţete vechi şi vrea să ajungă cu Delicii de odinioară în fiecare oraş mare din ţară