ZF Live. Daniel Mischie, City Grill: Prin reglementarea bacşişului, noi ne pregătim pentru viitor Astăzi, banii pe care clientul îi oferă drept recompensă ospătarului şi echipei de bucătari sunt undeva într-o zonă gri
Daniel Mischie, CEO al City Grill, unul dintre cei mai puternici jucători din industria restaurantelor din România, afirmă că reglementarea bacşişului din industria HoReCa (hoteluri,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Grup Şerban Holding a obţinut autorizaţia de construire pentru o unitate de depozitare şi condiţionare legume şi cartofi la Sascut. Investiţia se ridică la 15,3 mil. euro, din care 10 mil. euro fonduri nerambursabile
- Sistemul Coca-Cola a investit 5 milioane de lei într-un parc fotovoltaic în Timişoara, acolo unde deţine şi o fabrică
- Philip Morris International a investit peste 43 mld. euro, în ultimii cinci ani, la nivelul Uniunii Europene, dintre care aproape 20 mld. euro au fost direcţionate către lanţul de aprovizionare
- Elena Birtoc, vicepreşedinte APMR la deschiderea evenimentului BIFE-SIM: noi, producătorii de mobilă, trebuie să ne orientăm spre design, să nu vindem doar marfă. Însă, industria are nevoie de susţinere din partea Guvernului
- Eurostat: România rămâne şi în august statul membru UE cu cea mai mare rată a inflaţiei anuale, de 8,5%, urmată la distanţă de Estonia, cu 6,2%