ZF Agropower. Vestul Europei vrea carne de vită pe mese, dar produsă responsabil. România poate fi furnizorul său sustenabil, cu 3,5 mil. ha de păşuni şi o producţie de carne care a crescut cu 12% într-un an, dar pentru volume mai mari are nevoie de credite şi fonduri europene
Cererea de carne de vită creşte de la an la an în Uniunea Europeană, pe măsură ce restaurantele se specializează în preparate premium, iar consumatorii sunt dispuşi să plătească mai...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Danemarca elimină taxele pe cafea şi ciocolată în faţa unei inflaţii alimentare galopante
- Serbia va plafona marjele de profit la alimente şi dobânzile la creditele de nevoi personale
- Anul agricol 2025 aduce a doua cea mai bună recoltă din ultimii cinci ani, iar pentru fermieri şi economie este o gură de oxigen. Producţia totală de cereale şi oleaginoase poate ajunge la 28 mil. tone în acest an, un avans de 20% faţă de 2024. Grâul şi r
- ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar şi UniCredit Bank. Vlad Iftime, CEO al Vestra Industry: Luăm în calcul achiziţii şi suntem în discuţii cu câteva companii. Totuşi, ne-am redus bugetul de investiţii din cauza măsurilor fiscale
- Un patronat din HoReCa reclamă faptul că ANAF recomandă clienţilor din restaurante să ceară bon fiscal