ZF Agropower. Românii mănâncă tot mai multă carne de vită premium la restaurante. Angus Farm din Vâlcea, care făcea exclusiv export în restaurante cu stele Michelin din Europa, acum face 50% din vânzări pe piaţa internă

Chiar dacă România nu are încă niciun restaurant cu stele Michelin, românii îşi doresc să consume mâncare premium atunci când ies la restaurant, tendinţă care a crescut în ultimii...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.