ZF Agropower. Dan Corbuţ, fondatorul Agroind Cauaceu, care exploatează 3.500 de hectare în Bihor: Suprafaţa cultivată cu rapiţă a crescut cu 10-15% în judeţ acest an, dar fermierii nu se despart de porumb. Chiar dacă arşiţa din vară a redus recolta de porumb, rămâne cea mai profitabilă cultură într-un an normal
În ultimii doi ani, pe fondul arşiţei care a afectat puternic cultura de porumb, producţiile naţionale au ajuns la minime istorice pentru ultimii 15 ani, de circa 7 milioane de tone anul...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cum stau românii cu starea psihică, cum fac faţă provocărilor de astăzi? Urmăriţi ZF Live joi, 6 noiembrie, ora 12.30, o discuţie cu Corina Cerchez, psiholog
- Cum se anunţă Black Friday 2025, care vor fi noutăţile, câţi bani şi-au pregătit românii pentru achiziţii! Urmăriţi ZF Live joi, 6 noiembrie, ora 12.00, o discuţie cu Irina Pencea, general director eMAG România, Ungaria, Bulgaria, şi Tudor Manea, CEO eMAG
- Auchan: Continuăm să investim în România, deschidem hipermarketuri şi supermarketuri, dar ne dezvoltăm şi în franciză. Depăşim 500 de magazine la final de 2025
- ZF IT Generation. Daniela Dobre, CEO, Green Environment Support - care a dezvoltat aplicaţia E-GES: Aplicaţia e folosită de 10% dintre clienţii noştri pentru automatizarea evidenţei deşeurilor
- Ediţie specială Afaceri de la Zero susţinută de 5 to go. De la Work and Travel la antreprenoriat sau cum a devenit Andrei Bălan proprietar de cafenea sub umbrela 5 to go