ZF 15 minute cu un antreprenor. Cum facem economia să funcţioneze în continuare?, un proiect Ziarul Financiar şi Alpha Bank
ZF 15 minute cu un antreprenor. Eliodor Apostolescu, proprietar pufuleţii Gusto: Am crescut preţurile cu 30%, dar costurile s-au triplat. Piaţa nu mai poate absorbi creşteri suplimentare
♦ Producătorul pufuleţilor Gusto a investit anul trecut circa 10 milioane de euro în noi echipamente pentru a creşte calitatea produselor.
Eliodor Apostolescu, general manager şi...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cum arăta Ziarul Financiar la începutul anilor 2000, ce scria, cum scria, despre cine scria? Cum arată ZF acum, după 27 de ani? Urmăriţi ZF Live luni, 17 noiembrie, ora 12.00, cu Radu Stoica, reporter la ZF la începutul anilor 2000, în prezent şeful pentr
- Grafic: Topul celor mai mari retaileri şi distribuitori de echipamente sportive
- ZF Agropower. Crinu şi Timeea Filipeanu, bioinginer şi medic veterinar, au început ferma Caprioli cu două capre în urmă cu şapte ani şi au ajuns la 130 acum. Lactatele se vând în Arad, Timişoara şi Oradea
- Afaceri de la Zero. Christine şi Andrei Tufan s-au întors în România de la studii şi au pornit, cu banii de la nuntă, Cremma Cafe, o cafenea de specialitate în zona Mântuleasa din Capitală. „Ideea este să îţi pui un lucru în cap şi să nu te laşi până nu-l
- Analiză Analiză ZF. Un paradox în industria alimentară. Producătorii chipsurilor Lay’s, Chio şi Csiki conduc topul exportatorilor de preparate din fructe şi legume, în timp ce companiile cunoscute de conserve nu intră în top 5