Verdino, producător de alimente plant-based, intră pe o nouă categorie de produse, un mix de carne şi vegetale care să se adreseze flexitarienilor
Verdino, producător de alimente plant-based, îşi propune să intre pe o nouă categorie de produse în acest an, prin care să se adreseze flexitarienilor. Mai exact, noua categorie de produse...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ştefan Bărbulescu, fondator, Angus Farm: Piaţa locală reprezintă 60% din producţia noastră şi este în continuă creştere
- George Safir, director general, Familia Safir: Exportăm în jur de 20% din carnea de pasăre pe care o producem
- Marius Petrache, director general, Marcoser: România produce legume preponderant în sol, ceea ce este un mare avantaj
- Alexandru Andrieşi, fondator, Aronia Bio Hănţeşti: Schimbările climatice au permis să putem cultiva aronia în nordul ţării
- Cushman & Wakefield Echinox: Cererea pentru spaţii industriale şi logistice va creşte semnificativ în următorii ani ca urmare a investiţiilor în apărare, energie verde şi materii prime critice