Supliment Frigiderul pe gustul românilor. Studiu

O vară ca o vacanţă. Ce pun românii pe masă în sezonul estival: ceafă de porc la grătar şi peşte cu mujdei cu smântână, cartofi prăjiţi şi salată de roşii. Carnea de iepure şi avocadoul au început să-şi facă şi ele loc în 2025

Românii nu mănâncă porc doar iarna, de Crăciun. Cea mai con­sumată carne de pe plan local, cea de porc, este la fel de bine primită şi vara, doar că trece din garniţă şi tigaia...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.