Un nou indicator negru pentru 2020: Numărul de companii noi cu capital străin este la cel mai redus nivel din ultimele două decenii
♦ Investitorii străini consideră atractivitatea pieţei româneşti mai scăzută faţă de cea a ţărilor din Europa Centrală şi de Est.
Investitorii străini au creat anul trecut...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Radu Gherman, Carrefour România: Aproape 600 de fermieri livrează direct către magazinele noastre din zona în care îşi desfăşoară activitatea; Testăm un proiect pilot de achiziţii locale la Piatra Neamţ
- Indra Mihăilă, Corporate Affairs Manager, PepsiCo East Balkans: PepsiCo lucrează acum cu 22 de fermieri în România, care cultivă 1600 hectare de cartofi industriali şi acoperă 90-95% din nevoia de cartofi pentru chips-uri, la fabrica locală
- Arnaud Charmetant, preşedintele Asociaţiei pentru Agricultură Integrată, Durabil Economică şi Rentabilă (AIDER): Calitatea terenurilor agricole din România este foarte bună, fermierii români sunt flexibili
- Nicolae Şerban, fondator şi CEO, Grup Şerban Holding: Nevoia în agricultură este legată de sursa financiară pe care reuşim să o atragem, de pe piaţa de capital, bănci sau fonduri de investiţii. Companiile au nevoie de termene de rambursate a creditelor de
- Octavian Păltănea, director dezvoltare, Carmistin: Investiţiile în irigaţii ne-ar ajuta să creştem cu peste 20-30% capacităţile de producţie a cărnii de pui sau de porc