Supliment Eco & sustenabilitate. Tehnologie împotriva risipei alimentare? Cum au cucerit aplicaţiile mobile un segment nou de public, cel care luptă cu obiceiul prost de a arunca mâncarea?
♦ În prezent, 73% dintre restaurantele din România se confruntă cu risipa alimentară, iar în topul celor mai aruncate alimente se află fructele, legumele şi carnea (70%). În...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Norofert a obţinut un credit de 5 mil. lei de la CEC Bank pentru finanţarea echipamentelor pentru producţie şi proceselor de automatizare
- Acţiunile Inditex, grupul spaniolă care controlează Zara, cresc cu 6% pe fondul rezultatelor financiare peste aşteptări. Compania ajunge la o capitalizare de 105 mld. euro
- Producătorul Toortitzii a investit 25 mil. euro în fabrica din Ploieşti şI livrează snackurile sărate pe cinci continente
- Din ce colţuri de ţară au pornit la drum marile branduri autohtone
- Banca Transilvania estimează o creştere a consumului de 2,9% în 2023 şi 4,8% în 2024 şi 2025, în paralel cu o inflaţie medie de 9,3% în acest an. Andrei Rădulescu, BT: Aprilie a adus cea mai slabă dinamică din mai 2020 pentru consum, ca urmare a inflaţiei