Supliment Eco & sustenabilitate. Cum arată economia circulară în spatele barurilor din cafenelele de specialitate? „Strângem cojile de citrice sau ananas şi facem din ele siropuri, nu folosim plastic, iar zaţul este reciclat“
♦ Folosirea unor echipamente care să nu genereze consumuri mari de curent este o altă modalitate prin care unele cafenele aleg să fie sustenabile ♦ Un alt trend este...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- România a importat lapte crud de 160 mil. euro în 2022, valoare cu 50% mai mare decât cea din anul precedent. Principali furnizori: Ungaria, Polonia şi Cehia
- După o absenţă de opt ani, Pepsi îşi va îmbutelia din nou băuturile în Ungaria
- Norofert a obţinut un credit de 5 mil. lei de la CEC Bank pentru finanţarea echipamentelor pentru producţie şi proceselor de automatizare
- Acţiunile Inditex, grupul spaniolă care controlează Zara, cresc cu 6% pe fondul rezultatelor financiare peste aşteptări. Compania ajunge la o capitalizare de 105 mld. euro
- Producătorul Toortitzii a investit 25 mil. euro în fabrica din Ploieşti şI livrează snackurile sărate pe cinci continente