Ştiaţi că judeţul Vrancea e aproape inexistent pe harta HoReCa? Cu doar 159 de localuri, e judeţul cu cele mai puţine investiţii în ospitalitate din România. Pe piaţa locală sunt deschise peste 56.000 de restaurante, baruri, cafenele, pizzerii, fast fooduri şi cantine, iar din total, doar 0,3% sunt în judeţul Vrancea
Harta ospitalităţii locale este puternic polarizată, unele judeţe atrăgând mii de investiţii în domeniu, în timp ce în altele abia sunt câteva sute de restaurante, cafenele şi baruri....
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF 15 minute cu un antreprenor. Cris-Tim, cu o istorie de 33 de ani de ani, a fost şi a rămas o afacere de familie. Cum îşi propune grupul dublarea businessului în cinci ani? „Viteza în luarea deciziilor într-o industrie atât de dinamică precum FMCG este
- ZF Agropower. România are 20.000 de porci autohtoni Mangaliţa şi Bazna, dar carnea nu ajunge în restaurante şi hipermarketuri, cum îşi doresc crescătorii. „Vindem direct clienţilor sau străinilor care ne vizitează“
- La mulţi ani, România! ZF Special 1 Decembrie - Ziua Naţională. România în oglinda cifrelor: ce spun 50 de indicatori despre cum arată ţara astăzi?
- Grafic: Cum a evoluat numărul de gospodării de până în 5 ha în România
- Grafic: Top zece cele mai valoroase companii din 2006