Stelian Olaru şi Adriana Dănilă, proprietarii restaurantelor Gram Bistro şi Suento, au investit 250.000 de euro într-un nou restaurant Ever After
Stelian Olaru şi Adriana Dănilă, doi antreprenori din Bucureşti care au intrat pe piaţa HoReCa în 2015, vor deschide un nou restaurant la finalul lunii iulie, la parterul clădirii de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Bursă. Listarea Cris-Tim la Bursa de Valori, asaltată de investitorii de retail: ordine de 3 mld. lei, adică 600 mil. euro, în zilele cu discount. Subscriere record de 4.147%. Până acum. Se menţine apetitul şi după listare?
- Vinurile româneşti, între adaosurile foarte mari din HoReCa şi importurile din retail
- Teodor Ichim, fondatorul Unigrains: Am construit spaţii de depozitare, am tehnologizat parcul de utilaje şi tot ce altceva am putut, am făcut pe fonduri europene
- Comerţul, sănătatea şi construcţiile au apăsat cel mai tare pedala de acceleraţie în recrutare în ultimul an
- Gen Z. Ştiaţi că ideea proiectului de reciclare a ambalajelor RetuRO, activ acum în toată ţara, a pornit în ASE, de la tineri ca voi?