Şase ani de Afaceri de la Zero şi primii noştri milionari. Angeline Cake Boutique, o cofetărie amplasată în Piaţa Victoriei din Bucureşti, se aşteaptă la venituri de 4,5 milioane de euro în acest an. „Am început să apărem pe radarul turiştilor străini“
♦ Afaceri de la Zero a împlinit şase ani în luna mai a acestui an, iar pentru a marca o întreagă generaţie de mici antreprenori, am decis să îi căutăm pe primii „noştri“...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cei mai mari zece jucători din piaţa lactatelor au făcut 6,3 mld. lei în 2024, plus 9%. Grupul francez Lactalis „înghite“ o treime din bani, în timp ce doar două firme româneşti mai sunt în top.
- Tabloul retailului românesc în S1/2025: discounterii mănâncă din cota de piaţăa hipermarketurilor şi supermarketurilor, iar online-ul ia de la proximitatea modernă
- „Avem apă sub picioare şi murim de sete“: zeci de ani de nepăsare şi de lipsă de planificare şi acum secetele prelungite aruncă Bulgaria într-o criză a apei fără precedent
- Încep să se vadă primele efecte ale tranzacţiei Ahold Delhaize - Profi: magazinele Profi au acum la raft mărci private ale gigantului belgiano-olandez
- ZF Live. Doi antreprenori veniţi de la Cluj au pornit Communities Coffee Hub la Bucureşti, o cafenea de specialitate care găzduieşte comunităţi de mici antreprenori şi diverse ateliere. „Următorul pas ar fi să deschidem o prăjitorie proprie“