România are o singură fermă de raţe, deşi restaurantele de fine dining se înmulţesc, iar cererea de carne se vede şi în retail. Radu Gherman, Carrefour România: „În jurul nostru sunt două ţări, Ungaria şi Bulgaria, care cresc raţe şi produc foie gras“

Dacă în urmă cu 20-30 de ani gos­podăriile din satele româneşti a­veau fiecare câteva raţe, acum aceste păsări sunt tot mai rare, iar acest lucru se vede şi în statistici. Până...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.