România are o singură fermă de raţe, deşi restaurantele de fine dining se înmulţesc, iar cererea de carne se vede şi în retail. Radu Gherman, Carrefour România: „În jurul nostru sunt două ţări, Ungaria şi Bulgaria, care cresc raţe şi produc foie gras“
Dacă în urmă cu 20-30 de ani gospodăriile din satele româneşti aveau fiecare câteva raţe, acum aceste păsări sunt tot mai rare, iar acest lucru se vede şi în statistici. Până...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cum a reuşit un producător german de jucării să facă bani în pofida tarifelor lui Trump
- Mihnea Bâldea, fabricile de ambalaje Rondocarton: Vindem circa 20-30% din producţie clienţilor din auto, unde cererea este în scădere
- Peste 40 de companii printre care Caroli, Olympus şi grupul Comtim fac mezeluri, lactate şi mâncare gata preparată pentru brandul Cămara Noastră din Lidl. „În prezent sunt listate 86 de articole“
- Antreprenori locali. Mircea Todoran, Telemea de Ibăneşti: Vindem la export 10-12% din producţie. Tatonăm pieţe noi precum Canada şi Emiratele Arabe Unite. Anul viitor vrem să depăşim pragul de 200 mil. lei afaceri
- Grafic: Evoluţia valorii companiilor din top 100 în fiecare din ultimii 20 de ani