Pagina verde

Cum a redus Suedia risipa alimentară din gospodării de la 19 kg de la alimente bune de consumat la 16 kg în cinci ani. „Sunt trei autorităţi care lucrează împreună“. Risipa alimentară în Suedia este de circa 122 kg per capita, inclusiv în retail. În România, risipa depăşeşte 150 kg. În acelaşi timp, 16,3% dintre români nu îşi permit o masă decentă la fiecare două zile

Suedia analizează periodic risipa alimentară astfel încât să găsească metode să reducă această problemă şi a reuşit de exemplu să scadă cantitatea de mâncare care ar putea fi...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.