ANALIZĂ
Radiografia pieţei de restaurante, cafenele şi baruri din România: Sunt 6.000 de localuri doar în Bucureşti, pe când în toată zona rurală sunt de două ori mai puţine. Câte businessuri vor mai rezista postpandemie?
♦ HoReCa a fost de departe cea mai afectată de pandemia de Covid-19, jucătorii funcţionând doar parţial cu terasele în sezonul estival şi fiind închişi total în primăvară, în...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Exclusiv ZF Corporate 47. Ursus Breweries
- Exclusiv ZF Corporate 45. JTI România
- Exclusiv ZF Corporate 44. Philip Morris România
- ZF AGROPOWER. Cum a reuşit o tânără să pună brandul Bömbi pe harta internaţională a brânzeturilor ”E o concurenţă uriaşă”
- Mâncaţi fructe şi legume de Crăciun şi Anul Nou! România, cel mai scăzut consum de fructe şi legume din Uniunea Europeană, în ciuda potenţialului agricol ridicat