Radiografia industriei de restaurante în pandemie. Mai bine de jumătate dintre jucători au pierdut cel puţin 80% din business după redeschidere, iar livrările reuşesc arareori să contribuie cu peste 30% la încasări
♦ Jucătorii din industria de restaurante au fost printre cei mai afectaţi de pandemia de Covid-19, localurile fiind închise complet timp de mai bine de două luni şi jumătate...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Grupul Agricola semnează cu ELI Parks pentru închirierea a 5.400 mp în proiectul ELI Park Bacău
- Cine este Dragoş Gavriluţă, managerul român recrutat în vară de acţionarii brandului de bijuterii Cellini să dezvolte o afacere cu legume în sere pe 50 de hectare?
- Sphera Franchise Group preia drepturile de franciză Hard Rock Cafe pentru România şi Republica Moldova şi pregăteşte extinderea în cinci oraşe
- INS: Valoarea producţiei agricole s-a ridicat anul trecut la 100,5 miliarde lei, în scădere cu 4%, segmentul vegetal generând mai mult de jumătate
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Ropharma. Comerţ cu medicamente