PwC CEO Survey: Jumătate dintre executivii din România mizează pe creşterea veniturilor firmelor în 2023, dar un sfert spun că peste un deceniu companiile lor nu vor supravieţui dacă nu se transformă. Principalul risc pentru rentabilitate: deficitul forţei de muncă
Jumătate (52%) dintre directorii generali din România se declară încrezători în perspectivele de creştere a veniturilor companiilor pe care le conduc în următorul an, dar în acelaşi...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Analiză Analiză. Pagina verde. Cine sunt cei trei furnizori de echipamente RVM din Sistemul Garanţie-Returnare pe care le vedem în marile reţele de magazine
- Producătorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, după o creştere de 20%, de patru ori mai alertă decât în 2022
- ZF Investiţi în România! Un proiect ZF şi CEC Bank. Producătorul de lactate Artesana vrea peste 6 mil. euro prin Programul de Tranziţie Justă pentru o fabrică de brânzeturi în judeţul Galaţi
- Americanii de la Popeyes se extind cu un restaurant în afara Bucureştiului, la doi ani după intrarea pe piaţa locală. Jakub Aleksandrowicz, director de marketing: Deschiderea face parte dintr-un plan de dezvoltare amplu în România
- Deficitul agroalimentar a crescut de trei ori în ultimul deceniu şi a ajuns la 6,3 miliarde de euro în 2023. ZF a analizat importurile şi exporturile în 15 categorii de produse agroalimentare, iar primele trei sectoare ca nivel al deficitului sunt carnea,