Pe harta viticolă 60 de crame sunt deschise pentru turişti
Turismul viticol ia amploare în România, în august numărul cramelor care primesc turişti pentru a degusta vinurile şi pentru a vizita podgoriile ajungând la 60 din cele 140 care produc vin...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ursus Breweries, cel mai mare producător de bere din România, începe să şcolească specialişti luaţi de pe băncile facultăţii sau proaspăt absolvenţi, care vor să lucreze în industria berii
- Cum construim viitorul? Peter Latos, Head of Consulting, Strategy and Transactions la EY Romania: Soluţia este să ne ocupăm de ”brains &grains”
- Harta cofetăriilor şi patiseriilor din România: România are 8.600 de unităţi, adică una la fiecare 2.200 de consumatori. Este interesant de observat că harta cofetăriilor şi patiseriilor nu este, spre deosebire de multe altele, o copie fidelă a hărţii eco
- SUA: Vin vremuri grele pentru retaileri, cu consumatorii migrând către produse mai ieftine
- Doi foşti bancheri ai Goldman Sachs lucrează acum în industria ciocolatei