Pagina verde. Cum pot intra companiile locale în cursa pentru reducerea risipei alimentare? România risipeşte anual peste 150 de kilograme de alimente per persoană, însă 16,3% dintre români nu îşi permit o masă decentă la fiecare două zile. „Risipa e la noi acasă şi la producători“

♦  În şase luni de la deschidere, Banca Locală de Alimente Sector 6 a colectat, procesat şi redistribuit 400 de tone de produse alimentare, cu o valoare de peste 1,1 milioane euro,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.