Pagina verde. Model de business durabil. Cum a reuşit un antreprenor să facă o distilerie sustenabilă: Suntem 100% independenţi energetic. Fiecare picătură de ploaie care ajunge pe acoperiş este captată
Cristian Dragu a primit moştenire de la bunici o livadă în Scorţoasa (judeţul Buzău) şi a dezvoltat Distil Art, o distilerie artizanală unde a reuşit să folosească în mod...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cum a ajuns un antreprenor din Constanţa să producă legume pe 400 ha şi să le vândă apoi către marile lanţuri, către HoReCa şi procesatori?
- Un antreprenor din Constanţa cultivă 400 de hectare de legume pe care le vinde către marile lanţuri, HoReCa şi procesatori. Acum, vrea să investească în procesare proprie. „Am investit în irigaţii, în logistică, în dezvoltare. Fiecare investiţie a atras o
- PepsiCo a investit 8,5 mil. dolari într-o linie nouă de îmbuteliere a băuturilor în doze în fabrica din Dragomireşti-Deal, unde are o capacitate de producţie anuală de 500 mil. litri, din care 20% merg la export
- Temu din China înregistrează mai mult de o dublare a profiturilor sale din UE, la aproape 120 milioane dolari, deşi are doar opt angajaţi
- Guvernul maghiar lansează noi măsuri fiscale şi financiare de susţinere a fermierilor