HORA: Majorarea TVA la mâncare va duce la creşterea preţurilor cu aproximativ 1,8%, în paralel cu frânarea creşterii consumului şi creşterea evaziunii fiscale. În final, încasările dinTVA la bugetul de stat provenite din industria restaurantelor ar fi mai mici în 2025

Reprezentanţii industriei HoReCa susţin că majorarea TVA de la 9% la 11% la mâncare va conduce la o creştere a preţurilor pentru consumatorul final cu aproximativ 1,8%, în paralel cu...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.