Fermier din tată în fiu? „Nu i-aş recomanda niciodată copilului meu să facă agricultură. Nu este scalabilă, nu ai cum să creşti foarte mult, să aduni mii de hectare îţi trebuie ani şi, când le lucrezi, stai şi te rogi la Dumnezeu să plouă“
♦ Mirela Stoian, decan al Facultăţii de Economie Agroalimentară şi a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti, spune că este o provocare să atragă tinerii de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Agricola International. Industria alimentară
- Ce afaceri iau locul lăsat liber de dispariţia producţiei de textile din ţara noastră, domeniu pentru care România era recunoscută în întreaga lume
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Avicarvil. Industria alimentară
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Prutul. Industria alimentară şi agribusiness
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Aaylex One. Industria alimentară