Antreprenori locali
Fabrica de mezeluri din carne de vânat Silvania Gourmet din Sălaj intră pe nişa mezelurilor ecologice: „Tot mai mulţi consumatori români se uită pe etichetă“
Compania aşteaptă o creştere de 12% a cifrei de afaceri în 2019 după începerea distribuţiei produselor ecologice fără E-uri, trecând de 15 milioane de lei.
Producătorul de preparate...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Exclusiv ZF Corporate Cristina Ciuclea, Veranda Mall: Traficul este în creştere. Mizăm pe evenimente şi pe susţinerea antreprenorilor români
- Compania de curierat Sameday, controlată de grupul eMag, a investit în ultimul an 80 mil. euro în tehnologie şi extinderea reţelei easybox. Compania se pregăteşte să proceseze până la 1 milion de colete pe zi în perioada de Black Friday
- Exclusiv ZF Corporate Lavinia Dinculescu, Head of Marketing, One United Properties: Brandurile româneşti au ajuns destul de cool şi au o imagine destul de puternică să convingă consumatorul român să cumpere produsele
- Cushman & Wakefield Echinox: Livrările de spaţii de retail din România au depăşit în primele 9 luni din 2025 nivelul înregistrat pe tot anul 2024; proiecte de peste 200.000 mp vor fi finalizate în 2025
- Daniel Buda, vicepreşedinte, Comisia pentru agricultură şi dezvoltare rurală din Parlamentul European: România trebuie să dezvolte zona de procesare în industria alimentară. Avem producţii bune de cereale, dar lipseşte veriga care adaugă valoare adăugată