Doi antreprenori din Buzău exportă 15% din producţia de ceai. Fabrica din Pucheni produce anual de 2 milioane de euro
Mihaela şi Eugen Achim, doi antreprenori de 43 de ani din judeţul Buzău, puneau în 2002 bazele unei mici afaceri cu ceaiuri, mai întâi în casa în care locuiau părinţii lui Eugen...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Un brand românesc de modă apare în mai multe episoade din serialul Emily in Paris, una dintre cele mai vizionate producţii Netflix. Cum a ajuns aici?
- Producătorul Toortitzi ridică miza pe exporturi: planurile noastre strategice sunt ambiţioase
- Exclusiv ZF Corporate 32. Rewe SRL
- Cum a reuşit producătorul lactatelor Gabriella din Mureş să intre în marile lanţuri de magazine ”Prelucrăm 15.000 de lapte pe zi în medie, nu suntem o fabrică mare”
- Ediţie specială Afaceri de la zero. Echipa Afaceri de la zero vă urează Sărbători fericite şi La mulţi ani!