Cum arată un nou tip de restaurant "Vacanţa culinară". FOTO
Un concept complet nou de preparate culinare cu livrare disponibil începând cu dată de 1 iunie 2020 pentru bucureşteni şi zona de nord a judeţului Ilfov
Vacanţă Culinară este numele...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Plastic - realităţi şi prejudecăţi. Ioan Vâţ, ALPLA: Pentru că vedem o mişcare pozitivă pe partea de reciclare în România, ne vom dubla capacitatea de reciclare în 2026. De la cele 18.000 de tone pe care le putem procesa acum, până la finalul anului viito
- Nespresso a adus pe piaţa din România, unde se beau anual peste 5 miliarde de cafele, noul sortiment Samra Origins, creat cu The Weeknd: „În două săptămâni a urcat pe locul al doilea în vânzările produselor de origine, pe primul fiind Columbia, care a aju
- Ce s-a întâmplat cu preţurile alimentelor de bază după majorarea TVA de la 9 la 11%? Consiliul Concurenţei: Marii retaileri şi furnizorii lor au absorbit o parte din majorarea TVA
- Pagina verde. EcoNews ZF
- Pagina verde. Cum arată în cifre o parte din economia circulară din România. Garda de Mediu: Gradul de reciclare a coborât sub pragul psihologic de 10%. Pierdem resurse extrem de importante tratând deşeurile ca gunoi