Cum a ajuns un măcelar din Austria, Johann Gierlinger, să producă la Tunari semipreparate din carne pentru fast-foodurile din vestul Europei şi să fie cel mai mare exportator străin de carne procesată din România

Johann Gierlinger, format maestru măcelar, s-a hotărât în anul 2000 să pună bazele unei companii specializate în produse pe bază de bacon, alături pe Gerald Aichinger, un nume greu al...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.