Cu investiţii de 2 mld. euro în spate, berea este un produs aproape complet integrat local: de la materii prime până la distribuţie. Constantin Bratu, Berarii României: „Ar trebui să fim mândri de asta“
♦ „România produce aproape toată berea pe care o consumă – vorbim de o rată de integrare internă de circa 97-98% dintr-o producţie de 15 milioane de hectolitri“....
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Betty Ice, care a investit 4 mil. euro în fabrica din Suceava: Consumul de îngheţată creşte pentru că românii nu o mai percep ca pe un desert sezonier
- ZF Agropower. Care este şansa industriei lactatelor de a creşte la export: brânzeturile maturate au rămas cam singurul sector unde producătorii români se pot diferenţia, dar suntem încă ancoraţi în trecut. Ne trebuie o strategie sectorială şi o colaborare
- Paradisul din retailul de modă s-a sfârşit: 71 de magazine Kenvelo, Lee Cooper şi Timeout, în insolvenţă
- O nouă „vedetă“ în lumea traderilor de cereale: Klimad, de la 1,7 la 438 mil. lei în trei ani, cu numai doi angajaţi
- În căutare de bani, Comisia Europeană vrea să majoreze drastic taxele pe ţigări. Opoziţia se anunţă dură