Cât zahăr conţin alimentele care nu ar trebui să aibă acest ingredient? Iaurturile cu fructe, sosurile şi şunca sunt câteva dintre alimentele care au în componenţă zahăr. Nutriţionist: „Zahărul se găseşte sub multe denumiri în produse şi poate produce efecte adverse care duc la boli cronice“

♦ Sosurile sunt printre produsele alimentare, din afara categoriei de dulciuri, care conţin cel mai mult zahăr ♦ Spre exemplu, ketchupul are 22,8 grame de zahăr la 100 de grame de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.