Barometrul Gault&Millau: Numărul restaurantelor închise permanent sau temporar este în creştere şi peste 90% din locaţii vor încheia 2020 cu scăderi de minim 25% ale afacerilor. ”Deşi lipsa de predictibilitate predomină în continuare, 2021 are potenţialul unui an de reviriment parţial”
Numărul restaurantelor închise permanent sau temporar este în creştere, iar gradul de încredere în evoluţia businessului s-a diminuat în ultimele luni, peste 90% din restaurante urmând...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Colliers: 2025 a început foarte bine pentru sectorul construcţiilor, cu un nivel de activitate ridicat. Totuşi, în ultimele săptămâni am început să vedem semne care indică o posibilă încetinire în perioada următoare
- Exclusiv ZF Corporate Industrie. Retail îmbrăcăminte, încălţăminte
- Afaceri de la Zero. Când arta şi studiile duc spre mic antreprenoriat. Care este povestea ZsaZsa, un brand clujean definit de imprimeuri cu animale şi flori
- ZF Agropower. Lanţul de băcănii Moara Veche a lansat brandul propriu Moş Ilie sub care vinde produse alimentare făcute de producători locali şi vrea să îl ducă la export
- România are peste 200.000 de copii între 10 şi 15 ani cu obezitate, în vreme ce piaţa locală atrage tot mai mulţi jucători de fast-food