Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România: Producţia românească de carne de porc este în creştere, se fac investiţii în ferme de reproducţie, dar mai avem de recuperat golul lăsat de pesta porcină. România este una dintre cele mai mari pieţe de consum de carne de porc din Uniunea Europeană, cu un consum mediu de 37 kg/locuitor anual

Producţia internă de porci este esti­mată la aproximativ 3,4 milioane de capete în anul 2025, înregistrând o uşoară creştere în ultimii doi ani, spune Adrian Balaban, preşedintele...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.