Are ciorba reîncălzită acelaşi gust ca cel din oala bunicii? Cum am ajuns să mâncăm ciorbă la pungă, la borcan sau la conservă, online, la restaurant sau de la supermarket
♦ O ciorbă costă în medie 25 de lei la un restaurant în Bucureşti, 14-15 lei este o porţie de ciorbă la conservă în magazine. Îşi mai pune cineva problema cât costă o farfurie...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Exclusiv ZF Corporate Construcţii. Distribuitori de materiale. În creştere cu paşi mici
- Ciprian Tătăruşanu, fostul portar al echipei naţionale de fotbal a României, face primii paşi în agribusiness cu o fermă bio în comuna Conteşti, judeţul Dâmboviţa, unde se cultivă dovlecei, zucchini, castraveţi şi leuştean
- România a fost a doua cea mai ieftină ţară din UE în 2024 după nivelul preţurilor de consum, dar puterea de cumpărare a rămas scăzută comparativ cu media europeană
- Suntem doar la start!
- Antreprenori locali. Cum vrea să revină pe creştere producătorul de bere Albrau: „Vom investi în diversificarea producţiei pentru a susţine o creştere pe orizontală“