Antreprenori români într-o delegaţie în Japonia menită să crească exporturile de alimente
Cinci companii antreprenoriale româneşti au fost selectate pentru a merge alături de Christophe Hansen, comisarul UE pentru agricultură şi industrie alimentară, într-o delegaţie în...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- George Cospos a redeschis restaurantul de la parterul hotelului Intercontinentall Athenee Palace din Bucureşti cu numele Jorj, în urma unei investiţii de 3,2 milioane de euro
- Bursă. Polonezii de la Maspex pun pe masă 835 mil. lei pentru achiziţia Purcari
- ANTREPRENORI LOCALI. Producătorul de îngheţată Ice Dyp din Timiş a făcut 22 mil. lei la export în primele cinci luni
- Producătorul de carne şi preparate din carne în sistem integrat Ferma Zootehnică, controlat de familia Lazăr din Baia Mare, şi-a dublat profitul în 2024, la afaceri de 52,6 mil. euro
- ZF 15 minute cu un antreprenor, un proiect Ziarul Financiar şi UniCredit Bank. Diana Baicu, cofondator al Top Line, grup activ pe piaţa de import şi distribuţie a cosmeticelor: Pregătim deschiderea pieţei din Grecia, unde vom intra cu două branduri