Analiză ZF. Cum se resimte din plin inflaţia la consumator: O ciorbă de perişoare a ajuns să coste 25-30 de lei la restaurantele din Bucureşti, dublu faţă de acum doi ani, când pentru acelaşi preţ puteai mânca de fapt felul doi
♦ Ziarul Financiar a analizat preţurile din mai multe restaurante cunoscute şi totodată frecventate din Bucureşti, e vorba de localuri cu poziţionări total diferite - de la cantine...Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Cum a reuşit producătorul lactatelor Gabriella din Mureş să intre în marile lanţuri de magazine ”Prelucrăm 15.000 de lapte pe zi în medie, nu suntem o fabrică mare”
- Ediţie specială Afaceri de la zero. Echipa Afaceri de la zero vă urează Sărbători fericite şi La mulţi ani!
- Exclusiv ZF Corporate 30. Auchan România
- Rodica Sabadîş, meşter popular din Maramureş, a început acum 15 ani să creeze bijuterii cu elemente Swarovski, iar acum lucrează cu mărgele din sticlă Preciosa din Cehia. Podoabele se vând în magazinul propriu din Baia Mare şi prin curier în toată ţara
- Exclusiv ZF Corporate 29. COCA-COLA HBC ROMÂNIA