De ce ajunge România să importe lapte şi produse lactate de circa 1 mld. euro pe an? Micile fabrici locale abia supravieţuiesc. Cazul falimentului Zarand Lactate. Lichidator: „Compania a intrat în faliment din cauza creditelor prea mari pe care le avea. Până acum n-am avut niciun cumpărător, pentru că e într-o zonă rurală.“
Fabrica de lapte Zarand Lactate a început producţia în 1995, procesând 3.000 de litri de lapte pe zi. În 2007, antreprenorul Sabin Sorin Rişcuţa a demarat un proiect de modernizare...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- A preluat de la părinţii săi o afacere pe care voiau să o închidă, a luat fonduri europene şi a dezvoltat o fabrică care livrează saltele hotelurilor de pe litoral şi proprietarilor de şezlonguri
- Nestlé revine în producţia din România cu o fabrică de îngheţată la Sebeş: o firmă în care gigantul elveţian e acţionar preia un grup leton cu operaţiuni inclusiv pe plan local
- Exclusiv ZF Corporate Anuar Top 100 companii antreprenoriale. Macromex. Comerţ cu bunuri de larg consum
- George Copos redeschide Telecabina Tâmpa şi restaurantul Panoramic din Braşov, după investiţii de 20 mil.euro
- Toneli, cel mai mare producător de ouă, a investit 5 mil. euro într-o fabrică de ouă lichide la Costeştii din Vale din Dâmboviţa. Jumătate din producţie merge la HoReCa şi jumătate la industrie