Afaceri de la Zero. Dorian Lungu a pornit din Vama Buzăului platforma Gastro Local, dedicată punctelor gastronomice locale, care adună peste 30 de astfel de puncte şi îşi doreşte să formeze o reţea la nivel naţional

♦  „Într-un gastro local, minim 70% din produse sunt locale, trebuie să existe un lanţ scurt de aprovizionare.“ Dorian Lungu, un antreprenor din Braşov, a creat Gastro Local,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.