Afaceri de la Zero. Cum au crescut. Familia Mărăşoiu, care produce distilate artizanale româneşti sub brandul Pater, a ajuns cu produsele sale în 140 de locaţii din România şi va deschide o nouă distilerie în satul Glimbocelu din Argeş, desenată de la început pentru a fi vizitată

♦ În 2017, atunci când a apărut brandul Pater, al familiei Mărăşoiu, în portofoliu erau doar trei produse - ţuica de prună, rachiul de pere şi de struguri. ♦ În prezent,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.