Afaceri de la Zero. Cum au crescut? Cosmin Racoltă şi Alexandru Hirjoghe se pregătesc să deschidă a doua cafenea sub numele de Buimac, într-o piaţă care ia avânt. „Facem cam 70-80 de cafele pe zi, chiar 100 în zilele bune“

♦ În paralel, Cosmin şi Alexandru colaborează cu un partener pe care îl asistă logistic pentru inaugurarea unui local, oferindu-i sfaturi pentru organizare, de la cafea la espressoare....
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.